Bli av med putmagen

Förutom det vanliga att äta rätt, motionera, göra sit ups o.s.v. så kommer här några fler enkla tips att använda sig av:

Frossa i c-vitamin
Personer som får i sig tillräckligt med c-vitamin bränner 25 procent mer fett när de tränar än de som har brist på vitaminen, skriver Shape.com. Försök att dagligen få i dig till exempel en stor apelsin, en liten röd paprika eller två deciliter broccoli.

Ät mer fibrer
Om magen känns uppsvälld är det dags att få fart på tarmarna med hjälp av extra fibrer i kosten. Satsa på vattenlösliga fibrer som finns i bland annat apelsiner, äpplen, bönor, ärtor och morötter.

Få i dig nyttiga magbakterier
För att kroppen inte ska ta upp mer kalorier än den behöver är det en bra idé att hjälpa tarmfloran lite. Försök att få i dig mer probiotika, hälsosamma bakterier som finns i bland annat yoghurt och filmjölk.

Skippa sockret
Raffinerat socker innehåller bara snabba kolhydrater och tomma kalorier. Dra ner på allt som innehåller tillsatt socker (som sylt, saft, vissa youghurts o.s.v.) och ät istället naturligt söta frukter och bär.

Ät avokado
Avokadon är proppfull med kalium som hjälper till att driva ut salt och överskottsvätska ur kroppen och gör dig därmed mindre svullen. Dessutom innehåller avokado nyttiga fetter som håller dig mätt länge.

Hinka kaffe
Kaffe har också en förmåga att få fart på magen och driva ut överflödig vätska. Dessutom har studier visat att du bränner mer fett om du dricker kaffe innan du tränar. Inget för mig som hatar kaffe dock, men för er andra =)

Krydda maten
Kryddstark mat höjer ämnesomsättningen – om än bara temporärt. Det kan alltså löna sig att vara lite extra generös med kryddningen.

Kommentarer
Postat av: BLOPPIS

kolla in min bloppis! alla plagg kostar mindre än hundringen!! :)

2010-03-09 @ 15:35:26
URL: http://bloppispoppis.blogspot.com/
Postat av: Yoana, Sveriges tuffaste bloggerska

Va tycks om min nya design? :D Kram!

2010-03-09 @ 15:38:49
URL: http://yoanainaction.blogg.se/
Postat av: Yoana, Sveriges tuffaste bloggerska

oo tack hehe!:D hur e läget?

2010-03-09 @ 16:26:24
URL: http://yoanainaction.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (inte nödvändigt)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0