Timbaland & JoJo - Losing Control


Gustavsvik & Julmarknad

I helgen blev det jobb (gustavsvik och julmarknad). Det är ju fan livsfarliga åkattraktioner där! I vild forsen trodde jag att jag skulle drunkna (ärligt alltså, jag svalde en jävla massa vatten) och i en annan slog jag i huvudet. Aldrig mer! Dem är inte gjorda för känsliga vuxna =) men barnen tycker det är skitkul även om dem slår i huvudet som jag hörde flera säga att dem gjorde =D
Julmarknaden som var i Wadköping idag var mysig. Dem hade ordnat julpyssel och bjöd på julfika =) Tomten var där med.

Länk till vild forsen

http://www.gustavsvik.se/?a=0&l=1&pid=53


lockar som håller

För att få lockar som håller så är knepet att låta lockarna svalna innan du rullar ner dem. Så du fäster helt enkelt lockarna med en hårnål och tar sedan ur dem när hela håret är klart.

Annars kna man ju spraya slinga för slinga med hårspray innan man lockar det (alltså spraya slinga, locka, spraya slinga, locka o.s.v.) Då håller lockarna tills du tvättar ur dem, men det säger ju sig självt hur mycket det sliter.


Vegetarisk pastarätt

Fixade en billig och enkel maträtt idag. Pasta med spenat och ost. Kokade först spagettin och hade sedan i lite olja salt och svartpeppar. Tinade den frysta hackade spenaten i mikron en liten stund och blandade sedan i det tillsammans med lite ost och värmde allt i kastrullen. Jättegott och enkelt!
Förut har jag blandat i pesto i stället för spenat, vilket med är jättegott.Pepparkakshus

Blev så sugen på att göra pepparkakshus. Om jag pallar så ska jag nog göra ett pepparkakståg med vagnar som man kan fylla med godis =)

Här är ganska enkla varianter av pepparkakshus, men jättefina!

Kolla den här sidan för mer avancerade hus, helt otroligt.

http://weburbanist.com/2009/12/16/32-astounding-architectural-designs-of-gingerbread-houses/ 

Revitalash

Håller på och testar revitalash nu. Efter 30-40 dagar så märker de flesta att ögonfransarna växt. Jag har använt den i ett par veckor nu och märkte en liten skillnad efter ett par dagar redan. Hoppas att dem växer mer! Jag vill ha lååånga ögonfransar =) Men billigt är det inte.. jag betalade ca 1200kr för den stora, den mindre kostar ca 800kr. Finns på eleven.se bland annat.


Festliga julgranar

Kolla vilka festliga julgranar jag hittade på rusta! Jag tror jag ska köpa den vita, och hänga söta cupcakejulkulor i =) Den rosa tröttnar man nog ganska fort på.Dem här rosa hjärtana var med sötaFrågan är ju bara om jag får ha julgranen ifred för mina vildkatter =) Tror jag inte...

En till partylåt me BobUppdatering:

Hittade en till som var ännu bättre =)


Ny låt med Sean Paul och Bob Sinclar


Marmaduke

Jag har varken skrivit eller kollat min blogg på ett halvår och nu när jag kollade så såg jag att det är en hel del personer som läser min blogg varje dag och vill att jag ska fortsätta skriva.

Jag kommer inte skriva vad jag gjort under det här halvåret eftersom det skulle ta alldeles för lång tid, sen har jag väl inte gjort något jätteintressant heller.

Helgen som var jobbade jag. Men eftersom jag är ledsagare så kan jag knappt kalla det jobba. Vi hyrde film i lördags, Big mama Jack, som var ganska bra men inte lika bra som Big mamas house. I söndags gick vi på bio, Marmaduke, den var skitkul! Den måste ni se om ni inte sett den än =) Efter bion gick vi till videobiljarden och spelade lite =) Finns det något softare jobb? =)Jag vill ha en grand danois! Dem är så coola.

RSS 2.0